ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ ..

5 μήνες ago
2591 Views

Φωτιά Αττική: Στους 82 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ανεβαίνει συνεχώς η λίστα με τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών της Δευτέρας (23/07) στην ανατολική Αττική – Οργή, πόνος και αγωνία για τους δεκάδες αγνοούμενους – Δεν έχουν ερευνηθεί τα κλειστά σπίτια – Ψάχνουν νεκρούς μέχρι και στη Μακρόνησο 

Η μακάβρια λίστα με τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική αυξήθηκε κι άλλο, με τους νεκρούς να ανέρχονται στους 82, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Έντονοι είναι, όμως, οι φόβοι ότι η λίστα των θυμάτων θα μεγαλώσει κι άλλο. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, κυρία Σταυρούλα Μαλλίρη, οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία διεξάγουν έλεγχο σε υπαίθριους χώρους, αυτοκίνητα, αυλές οικιών, οικίες, οι οποίες έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά μερικώς ή ολικώς και όποιον άλλο χώρο μπορούν να ανευρεθούν τυχόν άτομα.

Δεν έχουν ερευνηθεί τα κλειστά σπίτια

Ωστόσο, η κύρια Μαλλίρη διευκρίνισε ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες στις οικίες, οι οποίες είναι κλειστές, καθώς δεν μπορούν να εισέλθουν. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό νεκρών, ενώ όπως μεταδίδει ο ANT1 ψάχνουν για θύματα μέχρι και στην Μακρόνησο.